Black Harmony

EVENTS

AFGELOPEN / OPKOMENDE EVENEMENTEN

“Eternity Summerschool” i.s.m Untold & Black Harmony
Brassbandworkshops, Drumworkshops en Afro-Caribische drumworkshops voor kinderen, tieners en jongeren bij jouw in de wijk in de Bijlmer!

Kom 6 weken lang in de zomervakantie bij Eternity muzieklessen volgen. Na afloop mag je je vanaf september aansluiten als lid bij de artiestengroep van Eternity, Untold of Black Harmony, waar je verder wordt opgeleid als professioneel muzikant.
Lees meer..
Voorstelling: 'Kra'
Met de voorstelling KRA vertelt Black Harmony een bijzonder verhaal over Afrikaanse koningen en de rol van de zwarte man. Hierbij wordt er een connectie gemaakt met spiritualiteit.
Lees meer..
Voorstelling 'Ampuku'
De Ampuku Winti (entiteit) is met de voorouders meegekomen uit West-Afrika op hun onvrijwillige tocht naar Suriname. De meeste Ampuku die in Suriname voorkomen zijn afkomstig uit Congo, Angola en uit de Coromantijn (Wooding 2013).
Lees meer..
Voorstelling 'In Suriname'
Een ode aan onze Surinaamse Helden

Theater Rotterdam duikt onze gezamenlijke geschiedenis in met een ode aan de Surinaamse literatuur en verhalen. Met en door o.a. Romano Haynes, Raoul de Jong, Jörgen Raymann, Tjon Rockon én muziek van Black Harmony.
Lees meer..

Geen shows geboekt op dit moment.