Black Harmony

Omtrent het Corona-Virus

Belangrijke mededelingen omtrent het Corona crisis en alle geplande voorstellingen en events.

BELANGRIJKE MEDEDELINGEN:

  1. Ampuku
    Alle voorstellingen van Ampuku betreffende 30 mei, 13 juni te Maaspodium in Rotterdam en 27 juni worden verplaatst naar 24 oktober (première) in het Bijlmer Parktheater, 29 oktober te Maaspodium in Rotterdam, 1 november en 14 november 2020 in het Bijlmer Parktheater. De theaters nemen in de week van 6 april contact met iedereen op via de e-mail.

  2. Sreka en Kra
    De voorstelling Sreka van 1 mei wordt verplaatst naar zondag 28 juni 2020.
    De voorstelling Kra van 2 mei wordt verplaatst naar zondag 5 juli 2020. Het Bijlmer Parktheater neemt in de week van 6 april via de e-mail contact met iedereen op.

  3. Het Keti Koti festival in het Afrika Museum is ook vanwege de corona crisis afgelast. Volgend jaar zijn we zeker van de partij.

Vanuit Untold en Black Harmony bieden wij onze excuses voor dit ongemak, maar we zijn genoodzaakt door de corona crisis alle voorstellingen en events te verplaatsen.

De tour van Black Harmony en Untold naar Suriname in augustus gaat vooralsnog gewoon door. We hopen dat we die periode kunnen afreizen. Het Suriname Performing Arts festival van Be your own hero i.s.m. Untold vindt dan plaats in o.a. het On Stage theater.

  • BINNENKORT KUNT U DE NIEUWE DATA & TICKETINFORMATIE OP ONZE WEBSITE VINDEN.

SHARING IS CARING:

Omtrent het Corona-Virus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer zoals dit..

Sankofa Academy

Sankofa Academy is een educatief programma in het kader van een gedeelde geschiedenis om mensen van Afrikaanse afkomst te leren over hun eigen geschiedenis en de maatschappelijke gevolgen hiervan.

Lees verder »