Black Harmony

Sankofa Academy

Sankofa Academy is een educatief programma in het kader van een gedeelde geschiedenis om mensen van Afrikaanse afkomst te leren over hun eigen geschiedenis en de maatschappelijke gevolgen hiervan.

Sankofa Academy is een educatief programma in het kader van een gedeelde geschiedenis om mensen van Afrikaanse afkomst te leren over hun eigen geschiedenis en de maatschappelijke gevolgen hiervan. Middels het organiseren van ontmoetingsactiviteiten is Eternity Percussion bezig met het bijdragen aan het empoweren en emanciperen van Afrikaanse-Nederlandse groepen door middels van verschillende educatieve activiteiten.

De onderwerpen gedurende dit programma gaat over de Trans-Atlantische slavernij, kolonialisme en de historische periodes die van belang zijn geweest voor de opbouw van de huidige samenleving. Door dit soort onderwerpen aan te kaarten en met elkaar in gesprek te gaan versterkt dit de identiteit van de deelnemers, bewustwording en hun positie binnen de Nederlandse samenleving.

Ook leren de verschillende publieksgroepen elkaar hierdoor te respecteren er wordt wederzijds begrip naar elkaar geuit wat kan leiden tot sociale cohesie en verbroedering onder elkaar. Dit project is in het kader van de afschaffing van de Trans-Atlantische slavernij door Nederland in Suriname en de voormalige Nederlandse Antillen. Dit project is in samenwerking met Untold Empowerment.

Voor wie

Tieners, jongeren & volwassenen

Leeftijd

Vanaf 13 jaar en ouder

Planning

Wordt nader bekend gemaakt

Kosten

Gratis

Meld je nu direct aan via dit formulier op de website van Eternity Percussion, via de mail info@eternitydrum.com of telefonisch via 06 24 25 53 91

Ben je niet ouder dan 18 jaar? Vraag dan even toestemming aan jouw ouders.

SHARING IS CARING:

Sankofa Academy

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *